Nog een nachtje slapen.
Door: Peggy
Blijf op de hoogte en volg Rob en Peggy
28 Juni 2013 | Nederland, Rotterdam
Vanmorgen heb ik nog twee nieuwe koffers gekocht. De oude koffers waren of te groot of hadden een kapotte rits. Voor die koffers inpakken, had ik wel hogere wiskunde nodig, aangezien ik mijn eigen kussen mee neem. Daarnaast is het regentijd in China. Behalve shorts en t-shirts hebben we ook regenkleding mee. Maar alles zit erin en we blijven netjes onder het maximale gewicht met 19 en 17 kg. Best knap vind ik zelf. Ook mijn fototas zit aardig vol. Ook hier is weer rekening gehouden met het weer. Naast een polarisatiefilter zit er ook een regenhoes voor mijn camera in en een onderwatercamera ;)
Rob is nu Anouck naar Zwolle aan het brengen. Zij heeft daar een gesprek i.v.m. haar afstudeerstage, maar de treinen reden niet. Dus dan maar met de auto. Ik ga ondertussen het huis schoonmaken, want Anouck en Daan passen 23 dagen op het huis en de poes. Het zal trouwens best wennen zijn zolang zonder Anouck op vakantie. Hopelijk kunnen Anouck en Daan hier ook genieten van mooi weer.
28 Juni 2013 - 13:54
Patricia:
Hoi Peg en Rob,
Ik was blij om jullie blog te ontvangen en ga iedere dag kijken of er alweer een nieuwe is,zodat ik jullie reis goed kan volgen.
Geniet van het mooie land en elkaar.
Groetjes Patricia -
28 Juni 2013 - 19:32
Ingrid:
Heel veel plezier op jullie reis. Lekker genieten samen. We lezen er graag over op jullie blog. -
28 Juni 2013 - 20:54
Jeroen En Carla:
Heel veel plezier in china.we kijken uit naar jullie verhalen en foto's.
Groetjes van " de Kroontjes" -
29 Juni 2013 - 08:53
Hans Wolffers:
Rob en Peggy, wij wensen jullie een fijne vakantie en zullen jullie op den voet volgen. Hans/Ria. -
29 Juni 2013 - 10:11
Henny:
Rob en Peggy, geniet van deze geweldige reis. Ik zie uit naar jullie foto's en verhalen.
29 Juni 2013 - 11:13
John Sleijpen:
Een fijne vakantie wens ik jullie toe,dat het maar onvergetelijk mag zijn.
29 Juni 2013 - 16:22
Pa En Ma:
Jullie bericht uit Frankfurt goed ontvangen. Prettige vlucht naar China.